Мінус 850 окупантів та 84 одиниці техніки: Генштаб оновив статистику втрат Росії у війні
Мінус 850 окупантів та 84 одиниці техніки: Генштаб оновив статистику втрат Росії у війні

Мінус 850 окупантів та 84 одиниці техніки: Генштаб оновив статистику втрат Росії у війні

Протягом минулої доби Сили оборони України "денацифікували" на фронті ще 850 російських окупантів. Так загальна чисельність втрат ворога у живій силі за весь період повномасштабної війни склала 320 670 осіб.

Про це свідчить інформація Генерального штабу ЗСУ, яку оприлюднили вранці 22 листопада у Facebook. Зазначається також, що десятки одиниць техніки росіян перетворилися на брухт.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що захисники України завдали втрат окупантам у селі Старобешеве Донецької області в день ракетних військ та артилерії РФ (19 листопада). Внаслідок удару щонайменше 25 загарбників було знищено, ще близько 100 отримали поранення.

Український воїн Роберт Бровді із позивним "Мадяр" констатував, що ця атака стала помстою за бійців 128-ї бригади, по яких росіяни завдали удару в Запорізькій області. Ба більше, боєць анонсував нові удари по російських загарбниках.

Згодом кадри прильоту по дислокації загарбників опублікували у мережі. На відео видно, що вибух пролунав, коли на сцені пара артистів виконувала пісню під гітару. Від удару затряслися стіни та обсипалася штукатурка, а тоді запис, який вів глядач із залу, обірвався.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Активісти українського спротиву у тимчасово окупованому Мелітополі отруїли їжу російських окупантів у кафе. Внаслідок принаймні троє загарбників померло, ще щонайменше один російський офіцер перебуває у реанімації.

– Українські розвідники ліквідували дві радіолокаційні станції (РЛС) окупантів у Курській області Росії. Станції стояли біля населеного пункту Дмитрієв, що за 65 км від кордону України.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом