Moet & Chandon Brut Imperial: вишуканий смак та гармонійний аромат
Moet & Chandon Brut Imperial: вишуканий смак та гармонійний аромат

Moet & Chandon Brut Imperial: вишуканий смак та гармонійний аромат

Moet & Chandon Brut Imperial: вишуканий смак та гармонійний аромат.

Сорт шампанського Moet & Chandon Brut Imperial – це класика виробника.

Саме з «Імперіалу» треба розпочинати знайомство з продукцією бренду, щоб закохатися в неї з першого келиха.

Виробляють шампанське з найкращих сортів винограду, вирощених у регіоні Шампань, а після напій проходить тривалу витримка у пляшках.

Як виробляють та з чим подають знаменитий напій – розповімо докладніше.

Особливості виробництва.

Шампанське Moet & Chandon Brut Imperial виробляється відповідно до традиційних методів, прийнятих у регіоні Шампань.

Знаючи особливості виробництва, буде набагато простіше вибрати шампанське Моет для особливого випадку або як презент.

Процес виробництва включає такі етапи:.

Збір врожаю.

Збирають виноград для шампанського виключно вручну у вересні-жовтні.

Виноградники компанії розташовані у всіх п’яти основних регіонах Шампані, що дозволяє створювати купаж з вин, що мають унікальний смак і аромат.

Після збирання винограду він піддається подрібненню та пресуванню.

Отриманий сік освітлюється та ферментується у сталевих чанах.

Після першої ферментації вино змішується з невеликою кількістю цукру та дріжджів.

Ця суміш заливається у пляшки, які потім закупорюються корковою пробкою і поміщаються у підвали для вторинної ферментації.

Вторинна ферментація відбувається протягом кількох місяців чи років.

За цей час дріжджі переробляють цукор у вуглекислий газ, що надає шампанському особливу ігристість.

Після завершення вторинної ферментації дріжджі осідають на дні пляшки, звідки їх забирають, а далі додають невелику кількість солодкого сиропу.

Його кількість визначає рівень солодощі шампанського.

У випадку сорту Брют Імперіал сиропу додається мінімум.

Подивитися точну кількість цукру можна в описі на сайті maudau.

Після дозажу шампанське ще деякий час витримується у підвалах.

Це дозволяє йому придбати характерний смак та аромат.

З чим подавати.

Шампанське Moet & Chandon Brut Imperial добре поєднується із легкими закусками, наприклад, фруктами, сирами, морепродуктами, особливо устрицями.

Традиційно напій подають у чистому вигляді, але іноді можна зустріти його у складі коктейлів.

Щоб повністю спробувати смак і післясмак Moet & Chandon Brut Imperial, дотримуйтесь цих простих правил подачі:.

перед подачею охолодіть напій до температури 6-8 градусів за Цельсієм;.

наливати шампанське у фужери лише на одну третину;.

не слід зберігати шампанське в холодильнику більше трьох днів, краще залишити його в барі чи темному місці.

Сорт Moet & Chandon Brut Imperial – вибір шанувальників шампанського, а також королівських осіб.

Напій подають з особливих випадків, і він ідеально підкреслює урочистість моменту.

Источник материала
loader
loader