Це казала не я, а емоції: українська гімнастка вибачилася за скандальний допис про Польщу
Це казала не я, а емоції: українська гімнастка вибачилася за скандальний допис про Польщу

Це казала не я, а емоції: українська гімнастка вибачилася за скандальний допис про Польщу

Українська гімнастка Влада Нікольченко вибачилася за скандальний пост у соціальній мережі Instagram, в якому негативно відгукнулася про Польщу та її мешканців.

Нікольченко опублікувала новий допис у соцмережі, в якому написала, що виклала негативний пост через “психологічний зрив, викликаний стресом” через війну в Україні.

— У мене був психологічний зрив… З кожним, навіть побічним конфліктом, через війну в моїй країні виникає стрес та виходить з мене без мого дозволу в такому агресивному вигляді. Це була ситуативна емоція, про яку я шкодую, не хотіла нікого образити, — написала Нікольченко.

Вона попросила вибачення та додала: Це казала не я, а емоції в мені. Вибачте.

Зараз дивляться

Після скандального допису, а потім вибачення 20-річна спортсменка закрила свою сторінку в Instagram – вона доступна лише для її підписників.

Скриншот зі сторінки Влади Нікольченко в Instagram

Що відомо про скандал із Нікольченко?

Напередодні Нікольченко негативно висловилася про Польщу та мешканців країни.

Перебуваючи в аеропорту Варшави, вона опублікувала емоційний допис у сторіс Instagram, в якому заявила, що ненавидить Польщу та поляків, бо ті “зіпсували їй настрій”.

На її слова відреагував колишній генеральний секретар Федерації гімнастики Польщі Пйотр Дец. Він написав, що обурений ситуацією, що склалася.

— У листопаді Влада Нікольченко провела майстерклас у Варшаві під час турніру з художньої гімнастики Варшавська осінь-2023. Вона також брала участь у цьому турнірі. Тепер вона каже: “Я ненавиджу цю країну, найбільше – людей, які тут живуть”.

Він додав, що сподівається, що Нікольченко не доведеться “знову проходити через польський жах”.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Згодом він оновив допис, повідомивши, що президентка Федерації гімнастики України Ірина Дерюгіна перепросила за слова Нікольченко. Також він особисто отримав вибачення від віцепрезидентки ФГУ Ірини Блохіної.

Крім того, у повідомили, що розпочали дисциплінарне провадження щодо Нікольченко щодо її висловлювань в соціальній мережі Instagram. Більше інформації щодо ситуації пообіцяли надати згодом.

Що відомо про Владу Нікольченко?

Спортсменка народилася у Харкові, їй 20 років. Вона є бронзовою призеркою чемпіонату світу з гімнастики 2019 року у вправах з булавами.

Також у неї дві бронзи Європейських ігор-2019 (обруч та булави) та одна бронза з чемпіонату Європи 2019 року. Вона не брала участі у літній Олімпіаді у Токіо.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом