13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Борисполі місцевий депутат оголосив себе мером міста
У Борисполі місцевий депутат оголосив себе мером міста

У Борисполі місцевий депутат оголосив себе мером міста

Байчас є колишнім членом "Партії регіонів"

У Борисполі прийшов до влади колишній регіонал Владислав Байчас, поки міський голова Володимир Борисенко служить у лавах ВСУ.
 
Джерело: громадський активіст Роман Синіцин у Facebook.
 
Подробиці: Як розповів Сініцин, з вересня 2023 року Борисенко мобілізувався до ЗСУ, де він виконує завдання у складі 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади "Едельвейс". На основному місці роботи Борисенко оформив відпустку та поклав повноваження на свого заступника Віталія Горкуна – ветерана АТО, учасника оборони ДАП у 2014-15 роках.
 
Цитата: "Ситуацією вирішив скористатися одіозний місцевий функціонер - Владислав Байчас, постать у Борисполі відома і колоритна, що є нині секретарем міської ради. Байчас фактично власноруч, в обхід закону позбавив повноважень мера і самозахопив владу, видавши розпорядження про початок розпорядження про початок розпорядження голови та дивним чином зареєструвавши себе у державному реєстрі. Тим самим самопроголосив себе фактично мером Борисполя".
 
Ще деталі: Байчас є колишнім членом "Партії регіонів", фігурує в антикорупційних розслідуваннях, до Бориспільської міської ради потрапила за квотою скандального нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубинського, який нині перебуває в СІЗО за підозрою у державній зраді.

 
 

Источник материала
Поделиться сюжетом