Фонд Вадима Столара запустив освiтнiй проєкт для мам
Фонд Вадима Столара запустив освiтнiй проєкт для мам

Фонд Вадима Столара запустив освiтнiй проєкт для мам

Команда Фонду Вадима Столара запустила "Курс про дітей – для мам". Щотижня у форматі прямих ефірів на YouTube-каналі Фонду фахівчиня розповідає про особливості виховання дітей у різному віці – від народження до юнацтва. Про це йдеться на сайті благодійної організації.

Завдяки отриманим під час курсу практичним рекомендаціям, зазначають у благодійній організації, мами зможуть легше розуміти своїх дітей, усвідомлять причини конфліктів і навчаться запобігати їхнім наслідкам, сформують атмосферу довіри й прийняття у сім’ї, а також навчаться розпізнавати свої емоції та регулювати їх.

"Наша мета полягає в тому, щоб створити спільноту матерів у дружній атмосфері, які можуть спілкуватися, ставити запитання та отримувати експертні поради. Щотижня кваліфікована дитяча психологиня та наша постійна експертка Яна Кобець буде провідником у цій пізнавальній подорожі. Завдяки прямим трансляціям на нашому YouTube-каналі вона заглиблюється у тонкощі виховання дітей на різних етапах – від їхнього першого подиху до трансформаційних підліткових років", – пояснюють волонтери.

"Кожен етап життя дитини – це нові випробування. Розуміння, як формується дитяча психіка та як нам реагувати на ці зміни, значно полегшує наш шлях батьківства та дає змогу отримати задоволення від проживання кожного вікового періоду своєї дитини", – доповнює пані Кобець.

Окрім щотижневих відеолекцій, на сайті Фонду представлені текстові матеріали. Усі вони вже доступні для ознайомлення абсолютно безплатно з будь-якого куточка планети. Наразі курс триває, й нові матеріали будуть додаватися з його плином.

Освітній "Курс про дітей – для мам" став частиною проєкту "Психологічна підтримка", в межах якого професійні психологи надають групові та індивідуальні консультації українцям, які постраждали від воєнних дій.

Засновник Фонду Вадим Столар стверджує: "Ми переконані, що емоційно здорові та сильні духом громадяни є запорукою розвитку країни, тому приділяємо особливу увагу психологічній підтримці та реабілітації потерпілих від війни українців. Ми розвиваємо проєкт "Відновись", цільову грантову програму, проєкт з психологічних консультацій, а тепер ще й запускаємо спеціалізований освітній курс, який допомагає мамам краще зрозуміти своїх дітей та допомогти їм".

Источник материала
Поделиться сюжетом