Чоловік Гапчинської, який захищає Україну, отримав поранення на фронті. Фото
Чоловік Гапчинської, який захищає Україну, отримав поранення на фронті. Фото

Чоловік Гапчинської, який захищає Україну, отримав поранення на фронті. Фото

Відома українська художниця Євгенія Гапчинська поділилася невтішною новиною. Її чоловік Дмитро отримав поранення під час служби.

Судячи зі слів ілюстраторки, причиною став вибух ворожої міни. Новими знімками чоловіка-військовослужбовця, який пішов на фронт ще 2014 року, Євгенія Гапчинська поділилася в Instagram.

"Дімочка поранений. Міна", – коротко написала художниця.

На знімках воїн, який після повномасштабного вторгнення знову взяв зброю, позував з перебинтованою та загіпсованою до ліктя рукою. За ним на стіні висіли два прапори – України та УПА.

У коментарях підписники ілюстраторки побажали герою якнайшвидшого одужання.

"Швидкого одужання. Дякувати Богу, що він живий", "Щиро співчуваю, бажаю одужання без ускладнень та повернення додому. Тримайтеся, бережіть себе", "Нехай рани загояться швидко, нехай війна закінчиться перемогою", "Одужання та низький уклін захисникові", – написали в коментарях.

Нагадаємо, художниця розповідала, як змінився її чоловік під час повномасштабної війни. Дмитро, за словами Гапчинської, дуже схуд і втратив шість зубів.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше Євгенія Гапчинська вперше показала, який вигляд мав її будинок у Макарівському районі біля Києва до та після "візиту" російських окупантів. Художниця розповіла, що загарбники розгромили її сімейне гніздечко. Військові РФ вибили двері та вікна, пошкодили меблі, вкрали побутову техніку.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом