Лілія Подкопаєва показала названого сина Вадима, якому виповнилось 18: рідкісні фото
Лілія Подкопаєва показала названого сина Вадима, якому виповнилось 18: рідкісні фото

Лілія Подкопаєва показала названого сина Вадима, якому виповнилось 18: рідкісні фото

Українська спортсменка Лілія Подкопаєва оприлюднила нові фото на особистій сторінці. Цей допис вона присвятила старшому синові Вадиму, який днями відсвяткував день народження.

Лілія Подкопаєва показала сина

Вадимові Нагорному 27 листопада виповнилося 18 років. З цієї нагоди зіркова мати зворушливо його привітала та похвалила за чималі успіхи у навчанні.

Сину, сьогодні 18! Останній рік шкільного казкового світу. Насолоджуйся кожною миттю свого часу – секундою, хвилиною, годиною, днем та місяцем. Вадиме, ми вже знаємо, у якому університеті ти розкриєш нові сторінки свого майбутнього життя. Ти не просто вступив – ти став володарем стипендії, визнаним кращим студентом!
– похвалилась Лілія Подкопаєва.

Чемпіонка зізналась, що дуже пишається сином та нагадала йому, що все тільки розпочинається. З нагоди свята Лілія показала рідкісні фото з Вадимом – свіжі та з домашнього архіву.


Лілія Подкопаєва з сином / Фото з інстаграму Лілії Подкопаєвої

Син Лілії Подкопаєвої у дитинстві / Фото з інстаграму Лілії Подкопаєвої

Лілія Подкопаєва – українська зірка, яка всиновила дитину

  • Українська гімнастка зараз виховує трьох дітей. У шлюбі з бізнесменом у 2006 році Лілія Подкопаєва наважилась на всиновлення – в одному з донецьких дитбудинків вона зустріла хлопчика Вадима. Ця новина гучно прогриміла на всю країну, так, як зараз обговорюють всиновлення сина Мірошниченками.
  • Наприкінці 2006 Лілія Подкопаєва стала мамою доньки Кароліни, а також виховує наймолодшу Евеліну (вона з'явилась на світ у шлюбі з бізнесменом Ігорем Дубинським).
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны