13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Угорщині прокоментували ймовірну зустріч Порошенка та Орбана
В Угорщині прокоментували ймовірну зустріч Порошенка та Орбана

В Угорщині прокоментували ймовірну зустріч Порошенка та Орбана

В уряді Угорщини прокоментували заяву СБУ про те, що екс-президента Петра Порошенка не випустили за кордон, оскільки він мав відбутися зустріч з угорським прем'єром Віктором Орбаном.

Представник угорського уряду Золтан Ковач у соцмережі X, коментуючи новину, заявив, що Україна до членства в Європейському Союзі не готова.

"Угорщина не бажає брати участь у внутрішньополітичній боротьбі президента Зеленського. Такі новини, як ця (заява СБУ — ред.), і ці політичні чистки є ще одним свідченням того, що Україна ще не готова до членства в ЄС, говориться в його повідомленні.

Нагадаємо, 1 грудня Порошенко заявив, що його "не випустили, хоча було розпорядження голови ВРУ, де було чітко зазначено, що міжнародне відрядження з 1 по 8 грудня".

Своєю чергоюСБУ заявила, що розвідувальні органи отримали інформацію про підготовку провокацій на міжнародній арені з боку російських спецслужб, спрямованих проти України.

У своєму повідомленні СБУ також згадала заплановану зустріч Порошенка з Орбаном, який є "другом Путіна". та відкрито висловлює свою антиукраїнську позицію.

Теги по теме
Петр Порошенко Венгрия
Источник материала
Поделиться сюжетом