Ада Роговцева підтримала Залужного та здивувала спільним фото
Ада Роговцева підтримала Залужного та здивувала спільним фото

Ада Роговцева підтримала Залужного та здивувала спільним фото

Українська акторка Ада Роговцева показала архівне фото з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним і поділилася, яким він є у житті під час спілкування. Так, Роговцева неочікувано висловилася про генерала. За її словами, вони познайомилися ще задовго до того, як головнокомандувач став впізнаваним. І додала, що Валерій наділений якнайкращими людськими рисами.

«Дякую долі за те, що подарувала мені особисте спілкування з Валерієм Залужним до того, як його ім'я стало рідним кожному українцю та відомим на весь світ. І найперше, що я дізналася про Валерія Федоровича, що він – людина слова. Саме його зусиллями Дмитро Коцюбайло, легендарний командир 1-ї штурмової роти ДУК, отримав звання Героя України ще до того, як його підрозділ увійшов до лав ЗСУ», – написала Роговцева.

До того ж акторка почала згадувати визначні події за участі Залужного. Зокрема, як у 2021 році він відвідав Жовтневий палац у Києві, щоб урочисто прикріпити Золоту Зірку Героя на кітель Дмитра Коцюбайла.

«Лишиться незабутньою зустріч Героя-добровольця Да Вінчі та Головкома Залужного на сцені Жовтневого палацу, коли Валерій Федорович особисто приїхав, щоб привітати та прикріпити Золоту Зірку Героя на кітель Дмитра», – зазначила акторка.

Своєю чергою Роговцева висловила вдячність головнокомандувачу. Вона відзначила основні заслуги Залужного. «Серед моїх друзів, яких 2014-го доля привела у військо, є ті, кому довелося служити в підрозділах, якими командував Валерій Федорович. З їхніх розповідей я впевнилася у тому, що побачила сама: високоосвічений, професійний, людяний, сміливий, цілковито відданий військовій справі, вірний Україні. Залужний став уособленням свого війська і свого часу. За плечима генерала – всі ступені військової освіти, й усі – з відзнакою. Він займається справою свого життя і досягнув у ній світового визнання, зупинивши російську армію. Нам пощастило мати Залужного на чолі війська в цей історичний час», – поділилася акторка.

Раніше Залужний показав нове фото з дружиною у символічному одязі.

Источник материала
Поделиться сюжетом