СБУ ліквідувала Киву: Світан розповів, як проводяться такі операції
СБУ ліквідувала Киву: Світан розповів, як проводяться такі операції

СБУ ліквідувала Киву: Світан розповів, як проводяться такі операції

Про це 24 Каналу сказав полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан. Він пояснив, настільки складні операції з ліквідації ворогів України.

"Все залежить від техніки виконання завдання. Або це українська агентура, яка була раніше впроваджена, або залучені зараз для виконання бойового завдання діючі особи, або закинута агентура, яка виконує завдання. Один з трьох механізмів активується і виконується поставлене завдання", – зазначив Світан.

Чому важливо було ліквідувати Іллю Киву: дивіться відео

Терористи, що вбивають українців

Одна справа знищення зрадників, а інша – терористів, які були ліквідовані 6 грудня. Мова йде про екснардепа Киву та депутата-колаборанта Олєга Попова з Луганська.Це терористи, які виконували спільне терористичне завдання разом з російськими "військовослужбовцями", що вбили не одну сотню мирних українців.

Російські терористи врешті-решт повинні бути знищені для забезпечення безпеки України. Близько пів мільйона росіян зі зброєю в руках виконують завдання на українській території – геноцид українців. Окупанти поставили собі завдання знищити українську державу та народ.

Для того, щоб захиститися, таких терористів треба відмінусувати. Ліквідація Киви – це робота українських спецслужб. Від радника колишнього міністра внутрішніх справ України Армена Авакова до російського злочинця,
– мовив Світан.

Що відомо про смерть Киви

У Підмосков'ї знайшли закривавлене тіло колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви, який після повномасштабного вторгнення втік до Росії. Перебуваючи на території країни-агресора, зрадник поширював антиукраїнські наративи про те, що "українському народу потрібне звільнення", а "українці, білоруси, росіяни – це один народ".

За даними російських ЗМІ, на правій скроні в Киви була різана рана, на лівій частині обличчя – гематома. Згодом у СБУ повідомили, що смерть Киви – результат роботи спецслужби. Зрадника застрелили зі стрілецької зброї.

Речник ГУР МО Андрій Юсов також підтвердив загибель екснардепа-втікача.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом