МРТ, КТ, УЗД діагностика «СДС»
МРТ, КТ, УЗД діагностика «СДС»

МРТ, КТ, УЗД діагностика «СДС»

МРТ, КТ, УЗД діагностика «СДС».

Якщо ви зіткнулися з необхідністю перевірити стан різних органів та систем, мережа центрів «Сучасні діагностичні системи» (СДС) пропонує таку можливість.

Ми маємо найновіше обладнання для виконання високодеталізованої магнітно- резонансної та комп’ютерної томографії, ультразвукової діагностики.

Завітати до медичних центрів для МРТ, КТ, УЗД діагностики в Києві та Україні можна як за призначенням лікаря, так і за власним бажанням, якщо назріла необхідність здійснити профілактичну перевірку організму.

Послуги діагностичних центрів.

Сучасна інструментальна діагностика включає виконання таких обстежень з використанням томографів та УЗД-апаратів:.

магнітно-резонансна томографія (МРТ) – томографічна методика, що дозволяє обстежити артерії та вени, м’язи, хрящі, суглобові структури та інші елементи за рахунок явища магнітного резонансу;.

комп’ютерна томографія (КТ) – методика, яка найбільше концентрується на діагностиці кісток, може виконуватися з використанням контрастної речовини або без неї;.

ультразвукове дослідження (УЗД) – за допомогою УЗД-апарату генеруються ультразвукові хвилі, вони проникають крізь тканини, відбиваються від них, щоб фахівець на моніторі міг оцінити стан досліджуваних органів, виявити патологічні ділянки.

Діагностичні процедури зазначеними методами відрізняються безболісністю та безпекою.

Для їх виконання не потрібно вводити в тіло жодних предметів, виконувати розрізи чи проколи.

Процедури можуть проводитися необмежену кількість разів, щоб оцінити динаміку лікування, терапевтичний прогрес.

МРТ, КТ, УЗД діагностика у Києві та Україні.

Щоб записатися на прийом до центрів діагностики в Україні , ви можете зателефонувати за нашими телефонними номерами або скористатися месенджерами Viber , Telegram.

В результаті можна без черг та тривалого очікування потрапити на прийом до одного з дванадцяти медичних центрів «СДС» у Києві, Київській та Львівській областях.

Центри діагностики МРТ, КТ, УЗД у Києві та Україні раді відчинити свої двері пацієнтам.

Кваліфіковані обстеження виконуються протягом тринадцяти років, фахівці мають багаторічний досвід в обстеженні різних органів і систем, формуванні розгорнутих діагностичних висновків.

Источник материала
loader
loader