Цей бюджетний та смачний салат вже став класикою новорічного стола. Попри те, що є безліч версій приготування Олів'є, ми пропонуємо зробити традиційний з вареною ковбасою.
Рецепт класичного Олів'є
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 8
Олів'є можна подавати навіть в тарталетках / Фото Depositphotos
Приготування:
- Помиті картоплю, моркву та яйця відваріть і охолодіть. Картоплю краще варити заздалегідь, адже так буде легше її нарізати.
- Почистьте овочі та яйця. Наріжте картоплю, моркву, ковбасу, огірки, яйця й цибулю кубиками.
- Додайте зелений горошок, злегка посоліть, поперчіть та заправте майонезом.
- Прикрасьте салат зеленню та подавайте.