19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Святковий подарунок від ICTV2: що відомо про комедійний детектив Новорічна зміна
Святковий подарунок від ICTV2: що відомо про комедійний детектив Новорічна зміна

Святковий подарунок від ICTV2: що відомо про комедійний детектив Новорічна зміна

Телеканал ICTV2 покаже святкову прем’єру комедійного детективу Новорічна зміна. Це єдиний новорічний телефільм, знятий на українському телебаченні до прийдешнього 2024 року.

Новорічна зміна на ICTV2 – що відомо про фільм

Комедійний детектив Новорічна зміна вийде в ефірі 1 січня 2024 року.

Історія розкаже про пригоди українських поліцейських на , а також поверне глядачам чотирилапого героя – пса, якому під силу знайти найнебезпечніших злочинців.

Зараз дивляться

– Цього року ми єдині в Україні зняли новорічну телекінопрем’єру. Для глядачів ми підготували новорічні пригоди – про справжніх героїв, що серед нас, та пухнастого друга, який закохає в себе з першого погляду. На свята важливо повертати віру в дива та у своїх людей – сподіваємося, нам це вдасться, – каже Анастасія Штейнгауз, виконавча директорка ICTV, ICTV2 і Starlight Doc.

Фото: ICTV

Сюжет фільму Новорічна зміна

За сюжетом, лейтенант поліції Остап Мазур напередодні Нового року розслідує заплутану справу. В напарники він отримує свого майбутнього тестя, капітана Юрія Богдановича Коваленка, який не вважає хлопця гідним своєї доньки Лани.

Фото: ICTV

Попри особистий конфлікт, героям доведеться працювати разом, адже на кону опиниться життя доньки та нареченої. Чи зможуть чоловіки знайти спільну мову, щоб розкрити справу, врятувати столицю та новорічне свято?

– Це добра, надихаюча, казкова історія. Тут є все, щоб потішити кожного в родині, яка збереться за новорічним столом. Гумор, детектив, пригоди, любов, білосніжний песик – це святковий коктейль, який приправлений любовʼю знімальної команди. Дуже хочу, щоб люди відчули новорічне диво, саме для цього ми створили Новорічну зміну, – розповів продюсер Дмитро Хрипун.

Фото: ICTV

Новорічна зміна – актори

У комедійному детективі глядачі побачать чимало акторів, серед яких Іван Жилюк, Сергій Солопай, Валерія Фокіна, Олександр Мельник, Олег Коркушко, Юрій Громовий, Артур Арамян, Катерина Артеменко, Даяна Кульбіда, Костянтин Данилюк, Ідан Ревуцький.

У зйомках фільму також взяв участь пес породи самоїд на ім’я Марс. Він зіграв Щедрика – помічника поліцейських, який допомагатиме шукати злочинців.

Источник материала
Поделиться сюжетом