19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Київ-Баскет" обіграв БІПУ у дебютному матчі Дмитра Забірченка у Суперлізі Favbet
"Київ-Баскет" обіграв БІПУ у дебютному матчі Дмитра Забірченка у Суперлізі Favbet

"Київ-Баскет" обіграв БІПУ у дебютному матчі Дмитра Забірченка у Суперлізі Favbet

У неділю, 17 грудня, матчами у київському баблі продовжився регулярний сезон чемпіонату України з баскетболу у Суперлізі Favbet. У другій грі "Київ-Баскет" переміг БІПУ з рахунком 76:68.

Це перша перемога Дмитра Забірченка на чолі Київ-Баскета.

На старті матчу БІПА нав’язала супернику в’язку гру і виграла першу чверть 21:17. Втім, у перерві Київ-Баскет розібрався що робити з тактикою одеситів, заграв надійніше в захисті і швидше в нападі, завдяки чому виграв десятихвилинку 21:9.

В третій чверті кияни довели свою перевагу до 14 очок, чому сприяло погіршення реалізації БІПОЮ своїх кидків, зокрема триочкових. Далі все йшло до спокійної перемоги Київ-Баскета, але під кінець одесити заграли у високий пресинг, чим дещо здивували Київ-Баскет – почались втрати і БІПА скоротила своє відставання до 2 очок.

Але кінцівку все ж краще провели господарі майданчика, які довели матч до перемоги, перервавши свою серію невдач і вигравши перший матч з новим наставником.

Кращим у киян став Вадим Заплотинський, який набрав 16 очок та зібрав 15 підбирань, додавши до цього 5 блок-шотів, причому більшість своїх очок Заплотинський набрав в кінцівці матчу. Також по 16 очок у Марканіса Хаймона і Брентлі Байнума. У одеситів по 18 очок набрали Маркус Льюіс та Олександр Шашков.

Київ-Баскет здобув шосту перемогу в сезоні в 13 матчах, БІПА залишилась з 4 перемогами. Завтра, 18 грудня, БІПА зустрінеться зі Старим Луцьком, а Київ-Баскет проведе матч проти Черкаських Мавп.

Суперліга. Регулярний чемпіонат

Київ, ПС Венето-Спорт

БІПА — Київ-Баскет 68:76 (21:17, 9:21, 13:17, 25:21)

БІПА: Малиновський 3, Рябчук 9 + 5 підбирань + 8 передач, Льюіс 18 + 11 підбирань, Нєамцу 4 + 5 підбирань, Товкач 5 – старт; Шашков 18, Кадигроб 7 + 5 підбирань, Бугорський 4, Рудик 0

Київ-Баскет: Хаймон 16, Кісільчук 4, Кошеватський 5 + 6 передач, Заплотинський 16 + 16 підбирань + 5 блок-шотів, Байнум 16 – старт; Стародуб 11, Зайцев 4, Когут 4, Юрченко 0

Источник материала
Поделиться сюжетом