Як роздати Wi-Fi зі смартфона на ноутбук чи інший телефон: докладна інструкція
Як роздати Wi-Fi зі смартфона на ноутбук чи інший телефон: докладна інструкція

Як роздати Wi-Fi зі смартфона на ноутбук чи інший телефон: докладна інструкція

Дізнайтеся, як перетворити смартфон на Wi-Fi-роутер

Якщо у вас виникла потреба скористатися інтернетом, а на телефоні закінчився трафік, на виручку може прийти людина зі смартфоном, хто має цей трафік. Або навпаки, ви можете роздати інтернет друзям або близьким зі свого телефону. Також можна роздавати інтернет із смартфона на свій ноутбук.

"Телеграф" розібрався, як це зробити та ділиться з читачами детальною інструкцією.

Точка доступу

Якщо у вашому смартфоні є функція роздачі сигналу Wi-Fi на інші пристрої, ви зможете поділитись своїм інтернетом. Спочатку знайдіть у "шторці" телефону кнопку "Точка доступу" та натисніть її. Все, можете шукати на інших пристроях сигнал, найчастіше він має ім’я вашого смартфона. Можна також затиснути пальцем "Точку доступу" і зайти глибше в налаштування, як це показано на картинці, і також одним натисканням активувати інтернет для роздачі ближнім.

Колаж: "Телеграф"

Копаємося в налаштуваннях

Якщо з якоїсь причини в шторці немає потрібної кнопки — не біда, її можна знайти в Налаштуваннях. Зайдіть у "Налаштування" телефону, потім натисніть "Підключення та загальний доступ", потім натисніть "Точка доступу Wi-Fi", а потім просто активуйте точку доступу.

Поділитися QR-кодом

Ще один спосіб роздати інтернет із телефону на телефон, поділитися QR-кодом. Все за попередньою схемою — спочатку в "Налаштування", потім "Підключення та загальний доступ", потім "Точка доступу Wi-Fi". А в кінці натисніть "Поділитися QR-кодом". На екрані з’явиться QR-код, який можна просканувати іншим телефоном, і таким чином він отримає доступ до мережі.

Колаж: "Телеграф"
Теги по теме
Интернет
Источник материала
Поделиться сюжетом