У центрі Праги сталася стрілянина - є загиблі та поранені
У центрі Праги сталася стрілянина - є загиблі та поранені

У центрі Праги сталася стрілянина - є загиблі та поранені

У центрі Праги, у будівлі факультету мистецтв Карлового університету на площі Яна Палаха, сталася стрілянина. Місцеві ЗМІ пишуть про загиблих та поранених, а очевидці запевняють, що люди в паніці вибігали із будівлі. Наразі правоохоронці повідомили про ліквідацію стрільця. Подробиці події повідомляє поліція та 420on.cz.

- Наразі поліція працює на місці події, вся площа Яна Палаха та прилегла територія повністю перекриті, – йдеться у повідомленні поліції. На площі також працюють усі екстрені служби.

За даними місцевих ЗМІ, нападник використовував довгоствольну зброю з оптичним прицілом. За словами джерела з факультету мистецтв, співробітникам було наказано залишатися на місці, замкнутись у кабінетах, забарикадуватися та вимкнути світло. Стрілець знаходився в головній будівлі на площі Яна Палаха. Відомо, що в результаті стрілянини є кілька убитих і щонайменше десяток поранених, проте точну кількість правоохоронці поки що не називають. Подробиці події та мотиви стрільця також наразі невідомі.

Теги по теме
Убийство Чехия стрельба
Источник материала
Поделиться сюжетом