20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Все треба робити на місці: Ольга Мартиновська згадала секс у холодильнику
Все треба робити на місці: Ольга Мартиновська згадала секс у холодильнику

Все треба робити на місці: Ольга Мартиновська згадала секс у холодильнику

13-й випуск з Богданом Шелудяком і Лесею Нікітюк укотре вразив відвертими зізнаннями зірок. Ольга Мартиновська пригадала секс у холодильнику, а Володимир Ярославський назвав страву, яку не вміє готувати.

Ольга Мартиновська займалася сексом у холодильнику

Шеф-кухар і суддя проєкту МастерШеф Ольга Мартиновська зізналася, що мала секс у холодильнику ресторану. Пікантними подробицями особистого життя телеведуча поділилася в раунді Правда/брехня.

– Технічні холодильники в ресторанах – чималенькі. Це цілі кімнати. Також зазвичай у ресторанах всюди стоять камери. А ще одна причина: кухарі працюють по 15-16 годин, тож ані часу, ані сил, щоб піти в душ і на побачення немає. Тож усе треба робити на місці, – з усмішкою розповіла вона.

Та це не єдине зізнання, яке здивувало глядачів. Виявилося, що Володимир Ярославський не вміє готувати окрошку. В дитинстві шеф-кухаря цю страву не готували, натомість “відрами смакували холодний борщ”.

Зараз дивляться

Віра Кекелія зізналася, що вперше поцілувалась у 26 років, а Богдан Шелудяк розповів про минуле як далекобійника. Виявляється, колись ведучий Хто зверху їздив вантажною машиною по всій Україні для підробітку.

12-й сезон Хто зверху – ексклюзивні фото 13-го випуску

У 13-му випуску ігрового проекту в гендерному двобої зійшлися: Анна Саліванчук, Ольга Мартиновська, Віра Кекелія, Володимир Ярославський, Дмитро Голубєв та Андрій Рибак.

Як минув 13-й випуск Хто зверху – ексклюзивні фото зі зйомок ми зібрали в галереї.

Все треба робити на місці: Ольга Мартиновська згадала секс у холодильнику / 8 зображень
Источник материала
Поделиться сюжетом