Huawei випустила флагманський кросовер з 9 дисплеями в салоні: чим ще дивує авто
Huawei випустила флагманський кросовер з 9 дисплеями в салоні: чим ще дивує авто

Huawei випустила флагманський кросовер з 9 дисплеями в салоні: чим ще дивує авто

Huawei Aito M9 — новий флагманський позашляховик з чудовими характеристиками

Huawei випустила на ринок свій новий інноваційний продукт — великий сімейний кросовер. Його випустять у 2 версіях — чисто електричній та з гібридною силовою установкою.

Модель належить до преміум-категорії авто. Ціни на неї стартують від 65 і досягають майже 80 тисяч доларів, пише CarNewsChina.

Чим унікальна модель Aito M9

Aito M9 буде дуже потужним, до 530 "коней" під капотом. Щодо дизайну, то кросовер є повнорозмірним, має стриманий дизайн з дещо подовженим капотом, ліхтарі оформлені у краплеподібній формі.

Довжина кросовера складає 5 м 23 см, ширина — майже 2 метри, висота — 1 м 80 см, колісна база — 3 м 11 см.

У салоні є аж 9 дисплеїв. З них три на передній панелі, є проєкція на лобове скло і екрани у задній частині авто, які призначені для пасажирів.

Оздоблення преміальне — з дерев’яними та шкіряними вставками. Є 6-місна та 7-місна версії. Скоро на ринок також вийдуть компактні кросовери для 4 та 5 пасажирів.

А що під капотом?

Як уже згадувалось, є 2 версії цього авто — електрична, на 530 "коней" та батареєю на 97 кВт-год. Запас ходу складає 630 кілометрів.

Гібридна версія буде не також потужною — 496 кінських сил. Тут разом з електромотором буде бензиновий двигун об’ємом у 1,5 літра. Він працюватиме як генератор. Завдяки такій установці автомобіль може проїхати 225 або 275 кілометрів на чистій електриці, плюс є великий запас ходу на бензині.

Раніше "Телеграф" писав про найочікуваніші прем'єри 2024 року.Ці автомобілі завоюють широку популярність серед покупців по всьому світу.

Теги по теме
авто Huawei
Источник материала
Поделиться сюжетом