12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Як раніше ніколи не буде". Ральф Шумахер розповів про стан Міхаеля
"Як раніше ніколи не буде". Ральф Шумахер розповів про стан Міхаеля

"Як раніше ніколи не буде". Ральф Шумахер розповів про стан Міхаеля

Брат семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера Ральф зізнався, що "все не так, як раніше" з того моменту, як легендарний автогонщик зазнав серйозної травми внаслідок нещасного випадку на лижах. Шумахера не бачили на публіці після трагедії, яка сталася 10 років тому, коли він катався на лижах французькими Альпами.

Протягом двох років лікарі зробили Міхаелю кілька операцій, помістивши гонщика в стан штучної коми, в якій він провів майже півроку.

"Я сумую за своїм Міхаелем того часу. Життя іноді несправедливе. Міхаелю часто щастило в житті, але потім трапився цей трагічний нещасний випадок. Слава богу, ми змогли багато зробити завдяки сучасним медичним можливостям, але, як раніше, ніколи не буде", – цитує Ральфа Daily Express із посиланням на Bild.

48-річний Ральф зізнався, що для нього нещасний випадок із братом виявився "дуже поганим і важким досвідом".

"Михаель був не лише моїм братом. Коли ми були дітьми, він також був моїм тренером і наставником. Він навчив мене буквально всьому, що стосується картингу. Нехай різниця у віці становить сім років, але він завжди був поряд зі мною", - розповів він. екс-пілот Формули-1.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, як Міхаель спілкується із зовнішнім світом.

Під час прем'єри фільму "Шумахер" від Netfix дружина пілота Корінна зізналася, що вона діти, сім'я, його батько, всі довкола сумують за тим Міхаелем, який був до травми.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом