20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ектор Хіменес Браво шокував, як йому зробила боляче близька людина
Ектор Хіменес Браво шокував, як йому зробила боляче близька людина

Ектор Хіменес Браво шокував, як йому зробила боляче близька людина

Шеф-кухар зізнався, що після цього припинив спілкування зі своїм другом.

Відомий кухар та ведучий Ектор Хіменес-Браво відверто розповів шанувальникам, як нещодавно йому зробив боляче його близький друг.

Знаменитість поділився роликом, у якому зізнався, що близька для нього людина сказала йому, що він не є українцем. Ці слова дуже образили Хіменеса-Браво. Тепер, зізнався кухар, він навряд продовжить спілкування з цією людиною:

"15 років я в Україні. І весь час чув в свій бік, що я не українець і "Забирайся в свою Колумбію". Найболючіше те, що цього разу я почув ці слова від близької мені людини. Вони пролунали з холодом в серці. Я розчарований і просто.. в мене немає слів. Завжди на вашому шляху будуть траплятись ті, хто будуть говорити вам що робити, ким бути — ніколи не слухайте. Стійте на своєму. Продовжуйте робити те, що робите", - розповів Хіменес-Браво.

Кухар наголосив, що почувається справжнім українцем, а Україна – є його рідним домом:

"В моєму серці я – українець. Я робитиму все, що можу, що в моїх руках, в моєму серці, щоб допомогти всій моїй родині. Хто моя родина? Кожен українець. І моє серце тут, в Україні. Було. Є. І буде завжди", - сказав кухар.

Источник материала
Поделиться сюжетом