Наталія Могилевська шокувала, як до неї увірвалися грабіжники та побили її
Наталія Могилевська шокувала, як до неї увірвалися грабіжники та побили її

Наталія Могилевська шокувала, як до неї увірвалися грабіжники та побили її

Виконавиця розповіла, що інцидент із нею трапився у 1990-х роках.

Українська співачка Наталія Могилевська шокувала, як пережила серйозний напад грабіжників.

Артистка тоді отримала чималу премію за перемогу у музичному фестивалі "Слов'янський базар". Ця інформація поширилася в пресі. Грабіжники про це дізналися і увірвалися до квартири Могилевської. Співачку тоді побили, зачинили на балконі та намагалися її пограбувати.

"У мене була ситуація... Коли я на "Слов'янському базарі" перемогла, мені ту премію не дали, а там 6 тисяч доларів була премія. Мені її не віддавали 5-10 років. Вона мені вже не потрібна була, коли мені її віддали. Але пройшла ця інформація в газетах, і що ти думаєш? На мене напали! Це було дуже серйозно. Побили мене", - розповіла виконавиця в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Наталія Могилевська говорить, що її врятувало на той момент те, що вона розмовляла з мамою телефоном. Грабіжники почули у квартирі голос та подумали, що артистка не сама вдома, тож просто втекли.

"Мене врятувало те, що я розмовляла з мамою телефоном в цей момент. Я була у квартирі. Відкрила двері, отримала удар в обличчя. Він мене потягнув, і я опинилася за секунду на балконі. Але я розмовляла телефоном, і решта, з ким він був, подумали, що я не одна вдома, вони втекли і його залишили", - пригадала співачка.

Источник материала
Поделиться сюжетом