13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Поки Росія обстрілює його рідну Україну: відомий саксофоніст цинічно зіграв мелодію зі скандального "Слова пацана"
Поки Росія обстрілює його рідну Україну: відомий саксофоніст цинічно зіграв мелодію зі скандального "Слова пацана"

Поки Росія обстрілює його рідну Україну: відомий саксофоніст цинічно зіграв мелодію зі скандального "Слова пацана"

Всесвітньо відомий саксофоніст Андрій Степанов з Одеси відзначився цинічним вчинком напередодні наймасштабнішої повітряної атаки Росії на Україну, яка відбулася вчора. Поки його рідне місто періодично страждає від атак росіян, музикант вирішив віддати данину поваги російській культурі.

Він виконав саундтрек до скандального російського серіалу "Слово пацана" та розмістив це відео на сторінці в Facebook 28 грудня. Того ж вечора РФ атакувала Одесу безпілотниками.

Наступного дня, коли місто оплакувало загиблих від російських ракет та оговтувалося після обстрілу, артист утримався від того, щоб грати мелодії російських авторів.

Разом з цим він опублікував stories, котра зникне за 24 години, з описом своїх печальних почуттів.

"Трек групи АИГЕЛ "Пыяла" на саксофоні. Цей трек став відомим завдяки серіалу "Слово пацана. Кров на асфальте", що розповідає про сумні події в Казахстані в період, коли розвалювали СРСР. Цей трек, за результатами SHAZAM, став одним із найпопулярніших у всіх пострадянських країнах", – прорекламував серіал та пісню одесит.

Варто додати, що події відбувалися не в Казахстані, як написав Степанов, а в місті Казань, що немає ніякого відношення до вищезгаданої країни.

Наступного дня, коли Росія влаштувала масштабний обстріл України та вбила багато людей, саксофоніст висловив солідарність, але тепер чомусь англійською мовою.

"Зазвичай я викладаю якесь відео, перформанс. Але не сьогодні. Сьогодні весь день тільки пригнічений настрій і апатія через сильне почуття горя, яке сталося сьогодні в Україні. Нехай скоріше припиняться війни в усьому світі", – написав музикант, не згадавши навіть винуватців цього самого "горя".

У 2008 році саксофоніст закінчив Одеську державна музичну академію імені А. В. Нежданової за спеціальністю "Музичне мистецтво" та отримав диплом спеціаліста. На сторінці музиканта сказано, що зараз він працює в Ірландії.

Раніше OBOZ.UA писав, що українська акторка галина Безрук відзначилася цинізмом у день, коли її рідна країни кровоточила від російських ракет. У цей час артистка розважалася в Москві.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом