12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Поки Україну атакують ракетами: зрадниця Галина Безрук цинічно заговорила про мир
Поки Україну атакують ракетами: зрадниця Галина Безрук цинічно заговорила про мир

Поки Україну атакують ракетами: зрадниця Галина Безрук цинічно заговорила про мир

Досі Безрук мовчить про війну і російські злочини. А з нагоди святкування Нового року вона цинічно висловилася про мир, заявивши, що це є її "єдиним бажанням".

Галина Безрук в Росії заговорила про мир

Безрук зустрічала Новий рік разом із рідними, красиво прикрашеною ялинкою, тримаючи в руках бокал шампанського, у той час, коли її батьківщину обстрілювали російськими дронами, а українці ховались у підвалах.

Найголовніші підсумки, які робили українці наприкінці 2023 року – це щастя залишитись живим, тоді, коли Безрук в Москві опублікувала свої роздуми про минулий рік.

Прощавай мій 2023-й. Мабуть, конкурувати з тобою за кількістю найполярніших емоцій та подій може лише минулий. Але першість все одно за тобою... Підіймаю свій келих за найближчих та коханих людей! За те кохання і тепло, яке ми дарували одне одному весь рік і, я впевнена, продовжимо дарувати й в наступному,
– написала зрадниця.

Зрештою, акторка вирішила акуратно та завуальовано сказати, що єдиним її бажанням залишається мир у всьому світі.

А мрію я лише про одне: щоб світ (російською "мир" – 24 Канал) згадав, чому він так називається! І перестав божеволіти,
– написала Безрук.

Однак українцям важко розуміти сенс таких заяв, оскільки під час наймасштабнішої повітряної атаки Росії на Україну, доля рідної країни Безрук хвилювала взагалі.

У той час, коли будинки горіли, а людей витягували із-під завалів, акторка розважалася в Москві та, очевидно, планує продовжувати це робити, навіть висловлюючи побажання миру у своїх обмежених формулюваннях.

Галина Безрук – зрадниця України

Українська акторка Галина Безрук, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, залишилася проживати в країні-агресорці та продовжує працювати там.

Знаменитість утримується від коментарів щодо війни. Лише одного разу акторка зазначила, що обирає мовчати, вважаючи, що її дії та слова не можуть нічим допомогти, і не матимуть впливу на ситуацію. Ба більше, вона схарактеризувала війну в Україні як "проблему двох країн".

Теги по теме
Кино Звезды
Источник материала
Поделиться сюжетом