19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мріє зіграти у благодійному матчі: коли Мілевський знову вийде на футбольне поле
Мріє зіграти у благодійному матчі: коли Мілевський знову вийде на футбольне поле

Мріє зіграти у благодійному матчі: коли Мілевський знову вийде на футбольне поле

Наразі культовий гравець "біло-синіх" Артем Мілевський розпочав кар'єру стрімера. Під час новорічного ефіру колишній форвард розповів, як позбувся зайвої ваги та коли повернеться на футбольне поле.

Мілевський: Коли все мине, повернуся на поле

Після лікування Мілевський повернувся до своєї нормальної ваги. Проте проблеми зі здоров'ям досі даються взнаки. Після повної реабілітації Міля пообіцяв взяти участь у благодійних матчах.

Алкоголь дуже притягує вагу, набряки, всю цю "двіжуху". Не пити алкоголь і стежити за собою, ходити щодня до зали. Зараз не граю. У мене трохи проблеми зі здоров'ям. Маю на увазі ноги. Болять суглоби. Коли все мине, повернуся на поле. Якісь благодійні ігри, брати участь у них. Нині ноги не дають це зробити,
– розповів Мілевський.

Два роки без футболу

  • Нагадаємо, що Артем Мілевський завершив ігрову кар'єру влітку 2021 року. Останнім клубом легенди був закарпатський Минай. Після цього Міля не грав навіть у товариських матчах.
  • Влітку 2023 року Євген Селезньов запросив на свій прощальний матч Мілевського. Ексфорвард Динамо приїхав на Закарпаття, але так і не з'явився на полі.
  • Зазначимо, що в майбутньому Мілевський може повернутися в Динамо. Президент "біло-синіх" Ігор Суркіс, який оплатив лікування свого колишнього футболіста, чекає його повернення до рідного клубу. Проте наразі невідомо, яку посаду запропонують Артему.
Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом