12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Похибка плюс-мінус у місяць": відомий астролог розповів, коли почне "гаснути" війна
"Похибка плюс-мінус у місяць": відомий астролог розповів, коли почне "гаснути" війна

"Похибка плюс-мінус у місяць": відомий астролог розповів, коли почне "гаснути" війна

Відомий український астрологічний експерт Олексій Кириченко поділився свіжим прогнозом з приводу закінчення війни, яку розв'язала Росія проти України. Астролог вселив багато надії на те, що незабаром українці забудуть про масовані атаки окупантів.

За словами Олексія Кириченка, вже навесні 2024 року очікується припинення бойових дій.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Олексія Кириченка.

Астролог Олексій Кириченко. Фото: скрін Ютуб

"У квітні 2024 року закінчаться бойові дії, буде припинення вогню. Тут можлива похибка плюс-мінус один місяць у прогнозуванні, тому що інші фактори є. При цьому у карті Володимира Зеленського дивовижним чином Прогресивний Місяць також збігається з рухом Прогресивного Місяця в карті України", – сказав астролог.

Українці, фото: Знай.ua

Він додав, що не варто розраховувати на моментальне припинення вогню. Все відбуватиметься поступово, проте значні покращення ми побачимо вже протягом кількох місяців.

"Приблизний прогноз припинення бойових дій - це в середині або наприкінці весни 2024 року", - додав Кириченко.

Перед війною Прогресивний Місяць, що надає великий вплив на емоції та дії людини, був у Рибах. Тому він нічого не говорив про війну, був потайливим.

Українці, фото: Знай.ua

На початку війна цей Місяць перейшов до Овна, тому президент став дуже войовничим. Зараз він продовжує поводитися як Овен – нікого іншого не слухає, робить по-своєму, є дуже помітною, лідерською фігурою, яка хоче воювати.

"У карті Зеленського Місяця переходить у Телець у травні 2024 року, на один місяць пізніше, ніж у карті незалежності України. Таким чином, приблизний прогноз припинення бойових дій – це у середині чи наприкінці весни 2024 року. Це відбуватиметься не миттєво, поступово, за пару місяців усе вже почне відчуватися”, — наголосив Кириченко.

Раніше повідомлялося, японська авіакомпанія перефарбувала літаки через росіян.

Також, наближається щось темне: екстрасенс дала моторошний прогноз на січень 2024 року.

Источник материала
Поделиться сюжетом