19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірки, яких не торкнувся вік: як виглядають вічно молоді знаменитості
Зірки, яких не торкнувся вік: як виглядають вічно молоді знаменитості

Зірки, яких не торкнувся вік: як виглядають вічно молоді знаменитості

Можна довго вгадувати, у чому ж їхні секрети або які процедури роблять їм косметологи, але 24 Канал пропонує просто насолодитися виглядом світових зірок, яких, здається, не торкнувся вік.

Ріанна

Ріанна – це американська співачка, актриса та підприємиця. За свою кар'єру 35-річна Ріанна продала понад 28 мільйонів копій студійних альбомів та 100 мільйонів копій синглів, що робить її однією з найуспішніших артисток усіх часів. Вона була підлітком, коли вийшов її перший сингл, але досі виглядає так, ніби не постаріла ні на день.

Як виглядає Ріанна зараз: дивіться фото

Бейонсе

Відома як "Queen Bey", Бейонсе отримала визнання за її неперевершений артистизм, вокал і виступи. Журнал "Rolling Stone" назвав її однією з найвидатніших співачок усіх часів. Її внесок у музику, візуальні засоби масової інформації та її концертні виступи привели її до того, що вона стала видатною культурною іконою 21 століття.

Бейонсе почала виступати на різноманітних співочих і танцювальних конкурсах ще з дитинства. Першу популярність вона здобула наприкінці 1990-х як учасниця жіночої R&B-групи "Destiny's Child". Тоді артистці було всього 9 років, але зараз у 42-річному віці вона виглядає не менш чудово.

Як виглядає Бейонсе зараз: дивіться фото

Міла Куніс

Американська акторка українського походження Міла Куніс кар'єру почала 1994 року, знявшись у рекламних роликах. Того ж року вона дебютувала в кіно в епізоді мильної опери "Дні нашого життя".

Однак справжня популярність до акторки прийшла завдяки зйомкам у серіалі "Шоу 70-х". Міла потрапила туди не зовсім легально: на проби запрошували акторів старше 18 років, а вона тоді була ще неповнолітньою. З того часу у зовнішності зірки змінилося небагато – вона все ще така ж вродлива, а сліди старіння Міли Куніс майже неможливо розгледіти.

Як виглядає Міла Куніс сьогодні: дивіться фото

Дженніфер Лопес

Сьогодні американській зірці 54 роки, але виглядає вона так, ніби лише ледь постаріла за останні десятиліття. У 2011 році журнал People визнав співачку найкрасивішою людиною світу. Це і не дивно, адже практично неймовірним є те, як мало змінилася Джей-Ло за час своєї популярності.

Яка Дженніфер Лопес сьогодні: дивіться фото

Джаред Лето

Американський актор і музикант, відомий за ролями в таких фільмах як "Реквієм за мрією", "Американський психопат", "Загін самогубців", "Той, хто біжить по лезу 2049", а також участю в рок-гурті "Thirty Seconds to Mars", який він заснував зі своїм братом Шенонном Лето. Сьогодні зірці вже 52 роки, але в це майже неможливо повірити, адже Джаред Лето досі виглядає на 25.

Як виглядає Джаред Лето зараз: дивіться фото

Кіра Найтлі

Справжній прорив у кар'єрі Кіри Найтлі стався у 2003 році, коли вона зіграла головну жіночу роль у фільмі "Пірати Карибського моря: Прокляття "Чорної перлини"". Поява на екрані в компанії Джоні Деппа й Орландо Блума принесла тоді 18-річній дівчині небачену популярність.

До речі, з часів "Піратів Карибського моря" Кіра Найтлі не надто змінилась. 38-річна зірка досі виглядає доволі юною та, здається, що вік її не торкається.

Як виглядає Кіра Найтлі: дивіться фото

Джозеф Гордон-Левітт

Американський актор, режисер, сценарист та продюсер отримав популярність завдяки ролі Томмі Соломона у комедійному серіалі "Третя планета від Сонця", де розпочав свою участь ще у 15-річному віці. З того часу в кар'єрі зірки було чимало відомих фільмів, зокрема "Цеглина", "500 днів літа", "Початок", "Темний лицар повертається" та "Петля часу".

Як виглядає Джозеф Гордон-Левітт сьогодні: дивіться фото

Однак те, що дивує в історії Джозефа Гордон-Левітта по-справжньому, – це те, як мало він змінюється впродовж всіх цих років. Сьогодні акторові вже 42 роки, а він досі виглядає не старше, ніж на 25.

Источник материала
Поделиться сюжетом