ЗМІ: У Києві знайшли мертвою екс-заступницю генпрокурора Колінько та її доньку
ЗМІ: У Києві знайшли мертвою екс-заступницю генпрокурора Колінько та її доньку

ЗМІ: У Києві знайшли мертвою екс-заступницю генпрокурора Колінько та її доньку

У Києві виявлено мертвими колишню заступника генерального прокурора України Ольга Колінько та її дочку Ярослава. Їхні тіла знайшли у власних квартирах. Про це пише ZN.ua із посиланням на власні джерела.

- Сусіди викликали працівників ЖЕКу та поліцію, так стояком Ольги Колінько почала текти вода і ніхто не відчиняв їм двері. Працівники ЖЕКу, у присутності поліції, змушені були зламати двері, пише видання.

71-річна Колінько довгий час тяжко хворіла, її доглядала дочка, яка проживала в сусідній квартирі і сьогодні також була знайдена мертвою.

Колінько була двічі заступником генерального прокурора України. У 2001-2003 роках очолювала Комітет боротьби з організованою злочинністю за президента Леоніда Кучми. Розслідувала справи проти високопоставлених політиків. Крім того, свого часу Колінько була одним із головних слідчих у гучній справі відомого українського екс-прем'єра Павла Лазаренка. Також вона звинувачувала екс-генпрокурора Святослава Піскуна у паралельній комерційній діяльності під час роботи на посаді генпрокурора. Їй пророкували посаду генпрокурора, але вона його не зайняла.

  • 26 листопада з'ясувалося, що злочинці кинули батька екс-заступника генпрокурора в колодязь ще живим.
  • 31 жовтня 2008 року у райцентрі Березань Київської області за загадкових обставин по-звірячому вбили отця Колінька 85-річного Миколу Чуботько.
Источник материала
Поделиться сюжетом