/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F439%2F5ee1c15d1bb182ae3913e08eeb8a1d96.jpg)
Неймовірна смакота з лавашу та фаршу: підійде для сніданку чи перекусу
Неймовірна смакота з лавашу та фаршу: підійде для сніданку чи перекусу.
Зі звичайного лавашу можна приготувати багато смачних страв, які відмінно підійдуть для сніданку, вечері чи перекусу.
Це ситні страви, які зігріють та додадуть сил.
І найзручніше – з лавашу можна готувати, коли у вас мало часу, а хочеться чогось смачненького.
Як приготувати смажені курячі рулети з лавашу та фаршу, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на “Прості рецепти”.
Що вам знадобиться Тонкий лаваш – 600 г Курячий фарш – 500 г Твердий сир – 100 г Яйця – 2 шт.
Молоко – 2 ст.
ложки Майонез – 2 ст.
ложки Рис – 100 г Цибуля – 1 шт.
Вершкове масло – 30 мл Олія – 2 ст.
ложки Томатна паста – 1 ст.
ложка Паприка – 1 ч.
ложка Сухий часник – 1 ч.
ложка Італійські трави – 1 ч.
До свого смаку можна додати дрібно нарізані шампіньйони – 200 г.
Як готувати курячі рулети.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло та олію.
Нарізаємо маленьким кубиком цибулю і викладаємо в сковороду разом з курячим фаршем, змішуємо.
Після побіління фаршу солимо його та перчимо, обсмажуємо 5 хвилин.
Викладаємо у фарш томатну пасту, сухий часник та італійські трави, змішуємо.
Вливаємо до фаршу 100 мл води, також додаємо заздалегідь відварений рис.
Натираємо на великій тертці сир.
Знімаємо з вогню начинку та посипаємо сиром, перемішуємо.
Викладаємо у начинку майонез, змішуємо.
Нарізаємо лаваш на маленькі прямокутники, куди викладаємо фарш.
Загортаємо начинку в лаваш, підгинаємо кінці усередину.
В окрему миску розбиваємо яйця, виливаємо молоко та збиваємо.
Обгортаємо кожен рулет в яєчну суміш і викладаємо на сковороду.
Обсмажуємо рулети по обидва боки до рум’яної скоринки.
До речі, раніше ми розповідали про те, як приготувати макарони з курячими сердечками на вечерю.
А ще писали про те, як готувати картопляно-сирний пиріг.

