Астарта торік сплатила 2,3 млрд грн податків
Астарта торік сплатила 2,3 млрд грн податків

Астарта торік сплатила 2,3 млрд грн податків

Підприємства агропромхолдингу «Астарта» 2023 року сплатили 2,31 млрд грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів, що на 42% більше порівняно з 2022 роком.

Про це говориться у повідомленні компанії

З цієї суми понад 1,31 млрд грн отримали місцеві бюджети територіальних громад у Полтавській, Хмельницькій, Вінницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській та Харківській областях України.

«Загалом тільки за період повномасштабної війни наша компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 3,84 млрд грн. Це наш внесок у посилення обороноздатності країни, збільшення економічної стійкості місцевих громад, підвищення соціальної відповідальності та прозорості українського бізнесу», — зазначив засновник та СЕО агропромхолдингу Віктор Іванчик


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять цукрові заводи, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. 7 високотехнологічних елеваторних комплексів компанії розташовані у Полтавській, Хмельницькій та Вінницькій областях. Загальна потужність зберігання 562 тис. т. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод із переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны