Samsung Galaxy S24 Ultra виявився крутішим за iPhone: що приховали виробники
Samsung Galaxy S24 Ultra виявився крутішим за iPhone: що приховали виробники

Samsung Galaxy S24 Ultra виявився крутішим за iPhone: що приховали виробники

Новий смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra має низку прихованих переваг, що вирізняє його з-поміж конкурентів. Примітно, що про ці особливості не розповіли під час презентації Galaxy Unpacked 24.

Чим Samsung Galaxy S24 Ultra кращий за iPhone 15 Pro Max

Так, оглядачі, які одні з перших отримали флагман до рук, помітили кілька цікавих особливостей. Про круті фішки навіть у Samsung вирішили не розповідати, хоч і це робить смартфон кращим за iPhone 15 Pro Max від Apple.

Наприклад, Samsung Galaxy S24 Ultra автономніший за своїх конкурентів, при аналогічному обсязі акумулятора в 5000 мАг, як у торішньої моделі. Усе завдяки енергоефективності чипсета й оптимізації ОС.

Зараз дивляться

Наприклад, у тесті YouTube-каналу XEETECHCARE Samsung пропрацював майже 11 годин, а ось iPhone – на 40 хвилин менше.

Тест продуктивності також показав перемогу Samsung Galaxy S24 Ultra – завдяки технології UFS, смартфон зчитує дані на 75% швидше, ніж топовий iPhone.

Ще один плюс для флагмана Samsung – Galaxy S24 Ultra краще поглинає відблиск, і якість екрана помітно виділяється від конкурентів. Це особливо помітно під час режиму Always On, який сподобався далеко не всім.

Загалом, смартфону є що показати, і це стосується інших можливостей. роблять пристрій конкурентом на ринку флагманських пристроїв, і він точно знайде своїх фанатів.

Теги по теме
Samsung
Источник материала
Поделиться сюжетом