Як користуватись сироваткою з ретинолом CeraVe
Як користуватись сироваткою з ретинолом CeraVe

Як користуватись сироваткою з ретинолом CeraVe

Сучасний ринок дерматокосметики пропонує широкий вибір продуктів для вирівнювання недосконалої текстури шкіри. При цьому далеко не всі засоби гарантують очікуваний ефект. На сьогодні одним з найкращих засобів даного сегмента по праву вважається вирівнювальна сироватка з ретинолом CeraVe, яка маскує нерівності шляхом відлущування частинок епідермісу та створення захисного бар'єра природного типу. Однак для більшого ефекту важливо знати, як користуватися таким засобом та в чому його основні переваги.

Правила користування вирівнювальною сироваткою CeraVe

Однією з основних помилок під час використання цього засобу є нанесення незалежно від часу доби. Сироватка з ретинолом забезпечує вирівнювання шкірного покриву завдяки відлущуванню його частинок. Саме тому її варто наносити виключно ввечері із необхідністю очищення епідермісу вранці. Також засіб слід використовувати в комплексі з іншою дерматокосметикою CeraVe, що забезпечить максимальний ефект. Поради щодо нанесення:

  1. Очистьте шкіру за допомогою очищувального гелю CeraVe, який призначений для шкіри обличчя та тіла, схильної до нерівностей.
  2. Ввечері нанесіть сироватку з ретинолом за допомогою аплікатора, який дасть змогу рівномірно розподілити невелику кількість засобу.
  3. Подушечками пальців втирайте сироватку в шкіру обличчя м'якими масажними рухами.
  4. Вранці очистьте обличчя гелем.
  5. Після очищення нанесіть денний зволожувальний крем CeraVe із SPF 25.

Завдяки дії косметичного засобу ви не тільки зможете замаскувати нерівності, але й забезпечите належний догляд за шкірою та ефективний захист від сонця.

Переваги сироватки з ретинолом CeraVe

Слід назвати такі плюси засобу:

  • відлущує відмерлі частинки шкірної тканини та забезпечує утворення захисного бар'єра;
  • зменшує прояв пігментних плям;
  • не сушить шкіру;
  • швидко вбирається в пори завдяки легкій текстурі;
  • підходить навіть для чутливої шкіри;
  • дбайливо ставиться до шкіри та забезпечує пом'якшувальний ефект;
  • на 98% покращує гладкість шкірного покриву.

Серед переваг сироватки також називають можливість комплексного застосування з іншою дерматокосметикою CeraVe, до складу якої входять кераміди для шкіри.

Источник материала
loader
loader