Що відомо про стан здоров’я Кейт Міддлтон після операції
Що відомо про стан здоров’я Кейт Міддлтон після операції

Що відомо про стан здоров’я Кейт Міддлтон після операції

Днями Кенсінгтонський палац зробив заяву про те, що принцесі Уельській зробили хірургічну операцію на черевній порожнині. Упродовж наступних двох тижнів вона перебувала у стаціонарі в приватній лондонській лікарні London Clinic.

Наразі принцеса Уельська вже повернулася додому у Віндзор. Там вона продовжить відновлення після хірургічного втручання.

«Принцеса Уельська повернулась додому у Віндзор, щоб продовжити її відновлення після операції. Вона йде на одужання. Сім'я Уельських продовжує висловлювати вдячність за добрі побажання, які ми отримали з усього світу», — зазначили у Кенсінгтонському палаці.

Водночас британські медіа, зокрема BBC, повідомляють, що стан Кейт Міддлтон доволі серйозний і їй знадобляться місяці для того, щоб відновитися.

Жодні подробиці щодо діагнозу принцеси Уельської не розголошувались, однак відомо, що це не рак.

«З тривалості перебування Кетрін у лікарні і тону заяви палацу зрозуміло, що стан її здоров'я серйозний, — пише ВВС. — Операція, яка відбулася у вівторок, була досить серйозною, щоб тримати її в лікарні до двох тижнів, і очікується, що одужання може зайняти до трьох місяців. Багато незначних захворювань можна вилікувати і невдовзі відправити пацієнтку додому».

Нагадаємо, днями у Букінгемському палаці повідомили, що в короля Чарльза ІІІ знайшли пухлину.

Фото: Instagram @princeandprincessofwales

Источник материала
loader
loader