На Вінниччині понад 180 шкіл перейшли на дистанційне навчання через грип
На Вінниччині понад 180 шкіл перейшли на дистанційне навчання через грип

На Вінниччині понад 180 шкіл перейшли на дистанційне навчання через грип


Ще п’ять шкіл у зв’язку з ускладненою епідемічною ситуацією в області працюють у змішаному режимі.

На Вінниччині через зростання захворюваності на грип та ГРВІ станом на 31 січня на дистанційне навчання перейшли 184 загальноосвітніх школи. Про це повідомили у Вінницькій ОВА, передає

Зазначається, що загалом 200 шкіл області надають освітні послуги в дистанційному режимі, 184 із них – через зростання захворюваності грип та ГРВІ. Ще п’ять шкіл у зв’язку з ускладненою епідемічною ситуацією працюють у змішаному режимі.

Також повідомляється, що 591 дитсадок із 648 діючих працюють у звичайному режимі, решта – дистанційно та в змішаному режимі.

Наразі у Вінницькій області спостерігається середній рівень інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ. Всього захворіло 10990 осіб, в тому числі 113 осіб, що мали лабораторно підтверджені випадки COVID-19, серед захворілих 5558 (50,5%) дітей. Захворюваність склала 719,1 випадку на 100 тис. нас. та є на 21,7 % вище базового рівня. Було госпіталізовано 416 осіб, в т. ч. 263 дитини. Зареєстровано один летальний випадок.

Найвищі рівні захворюваності на грип та ГРВІ реєструвались в м. Вінниця, Гайсинському, Жмеринському, Тульчинському та Хмільницькому районах.

Нагадаємо, у Києві за тиждень захворюваність на грип і ГРВІ серед дітей зросла на 50%.



Источник материала
loader
loader