13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Навіть якщо вибачаться, то не припинять смердіти: Єфросиніна про блогерів з Ісландія TV
Навіть якщо вибачаться, то не припинять смердіти: Єфросиніна про блогерів з Ісландія TV

Навіть якщо вибачаться, то не припинять смердіти: Єфросиніна про блогерів з Ісландія TV

Телеведуча Маша Єфросиніна висловилася про блогерів з YouTube-каналу Ісландія TV Сергія Іванова та Володимира Петрова, які в ефірі своєї програми ображали та принижували жінок.

Що Єфросиніна сказала про Петрова та Іванова

У сториз в Instagram Маша відреагувала некоректні висловлювання чоловіків на адресу співачки Alyona Alyona та блогерки Аліни Доротюк.

Телеведуча навмисне не назвала прізвищ Петрова й Іванова, щоб “не бруднити свої пальці”, але з контексту повідомлення зрозуміло, що йдеться саме про них.

Зараз дивляться

– Я чи не найперша жінка, з якої вони почали оббивання своїх мізогінних наративів. Чи не “найулюбленіше” їхнє клікбейтне ім’я, завдяки якому вони збирають свої жадані перегляди. Мене вони системно ображають, обливають помиями й говорять суто наклепи, – написала вона.

Фото: Маша Єфросиніна/Instagram

Єфросиніна наголосила, що раніше не звертала уваги на висловлювання Петрова й Іванова на її адресу, адже для неї вони “як вуличний смітник”.

За словами Маші, блогери з Ісландія TV лише й добиваються того, щоб їх побачили та обговорювали широким загалом.

– Вважаю, що неможливо закенсилити те, що базово не мало та не має соціальної ваги, авторитету й репутації. Навіть якщо вони вибачаться, вони не припинять смердіти. Залиште їх наодинці з їхніми глибокими травмами й маленькими п**ьками, які нікому не потрібні. Годі підживлювати стерв’ятників і надавати їм значущості, – написала Маша.

Також Єфросиніна висловила підтримку Alyona Alyona та Аліні Доротюк, яких

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны