У КМДА розповіли, за якої умови школи Києва можуть перевести у дистанційний режим роботи
У КМДА розповіли, за якої умови школи Києва можуть перевести у дистанційний режим роботи

У КМДА розповіли, за якої умови школи Києва можуть перевести у дистанційний режим роботи

У Києві фіксують сезонне зростання хворих на грип та ГРВІ, зокрема на COVID-19. Поширення захворюваності серед дітей порівняно з попереднім тижнем зросло на понад 50%.

Про це йшлося під час сьогоднішнього засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає пресслужба КМДА. Батьків закликали бути відповідальними та не відводити дітей з ознаками захворювання до дитсадків і шкіл.

Так, столичні педагоги і медики фіксують сезонне зростання захворюваності на грип та ГРВІ, зокрема на COVID-19. Так, у Києві серед дітей, порівняно з попереднім тижнем, цей показник зріс на понад 50%.

Щоб попередити стрімке розповсюдження інфекційних захворювань, міська влада закликала дотримуватися заходів епідеміологічної безпеки та свідомо ставитися до власного здоров’я і близьких.

"Якщо рівень захворюваності серед школярів стрімко зростатиме, ми будемо змушені рекомендувати столичним закладам освіти перейти в дистанційний режим роботи. Тому звертаюся до батьків – будьте свідомими. При перших ознаках захворювання в дитини – залиште її вдома та зверніться до лікаря. Не наражайте на небезпеку інших учасників освітнього процесу – як дітей, так і педагогічних працівників", – наголосила директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян.

Як повідомляв OBOZ.UA, на Київщині зафіксували ріст захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). Станом на 30 січня епідемічний поріг в області було перевищено на +8%.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны