Міненерго повідомило про ситуацію зі світлом у Кривому Розі
Міненерго повідомило про ситуацію зі світлом у Кривому Розі

Міненерго повідомило про ситуацію зі світлом у Кривому Розі


Частину ліній у місті вже включено в роботу. Вдалося заживили об’єкти критичної інфраструктури.

У Кривому Розі без енергопостачання через атаку дронів Shahed-136/131 залишаються 35 тис. споживачів. Про це Міністерство енергетики у п’ятницю, 2 лютого.

Вказано, через загоряння і пошкодження обладнання на підстанціях НЕК Укренерго було знеструмлено місцеву промисловість, шахту, в якій перебували 120 осіб, і майже 62 тис. побутових споживачів.

“Станом на ранок частину ліній включено в роботу. Залишаються знеструмленими понад 35 тисяч споживачів. Заживлено об’єкти критичної інфраструктури. Працівників шахти виводять на поверхню”, – йдеться в повідомленні.

Трохи пізніше Міненерго проінформувало, що вже усіх шахтарів виведено на поверхню.

У відомстві також зазначили, що через атаку БПЛА сталося загоряння енергетичного обладнання на одному з місцевих підприємств. Триває огляд наслідків атаки.

Як відомо, після нового масованого дронового удару росіян по південних і центральних областях України в ніч на 2 лютого, було пошкоджено одну з підстанцій Укренерго, у Кривому Розі сталися масштабні відключення світла.

Пізніше стало відомо, що загалом ворог випустив по Україні 25 “шахедів”. Сили ППО знищили 11 дронів, ще сім не досягли цілей.



Теги по теме
Украина электроэнергия Кривой Рог
Источник материала
loader
loader