Окупанти атакували "Шахедами" Кривий Ріг і Кропивницький: працювала ППО
Окупанти атакували "Шахедами" Кривий Ріг і Кропивницький: працювала ППО

Окупанти атакували "Шахедами" Кривий Ріг і Кропивницький: працювала ППО

Окупаційні війська Росії в ніч проти 2 лютого атакували українські міста ударними дронами-камікадзе. Кілька гучних вибухів пролунало в Кривому Розі, після чого в деяких районах міста зникла електрика. Також гучно було у Кропивницькому, там працювала ППО.

Повітряні сили ЗСУ в Telegram попереджали про кілька груп ворожих БПЛА з різних напрямків. Зокрема військові повідомили про "Шахеди" над Кривим Рогом близько 3:30.

Вибухи у Кривому Розі

Моніторингові канали писали, що у напрямку міста було зафіксовано щонайменше десять дронів окупантів.

"Більшість із ударних БпЛА із групи в 10 одиниць у напрямку Кривого Рогу", – сказано в повідомленні каналу "Монітор".

Канал "Типовий Кривий Ріг" написав, що у місті було чути багато вибухів, після яких у деяких районах почалися перебої з електрикою та опаленням. Пізніше автори зазначили, що електрику вимкнули превентивно. Водночас у мережі опублікували фото, на якому видно пожежу, можливо, внаслідок удару "Шахеда".

Вибухи у Кропивницькому

Близько 3:30 вибухи було чути у Кропивницькому. Пізніше голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович на своєму каналі в Telegram повідомив, що вони були результатом роботи ППО по ворожих дронах.

За попередніми даними, постраждалих внаслідок атаки Росії немає.

"Масована дронова атака на Кіровоградщину та сусідні області. Відпрацювала ППО у місті Кропивницькому та Кропивницькому районі. Попередньо – без постраждалих", – написав Райкович.

Як повідомляв OBOZ.UA, російські окупаційні війська по обіді в четвер, 1 лютого, атакували Берислав Херсонської області. Внаслідок обстрілу загинули двоє іноземних волонтерів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом