РФ вдарила по підстанції НЕК в Кривому Розі, частина міста знеструмлена
РФ вдарила по підстанції НЕК в Кривому Розі, частина міста знеструмлена

РФ вдарила по підстанції НЕК в Кривому Розі, частина міста знеструмлена

В ніч на 2 лютого РФ здійснила новий масований дроновий удар по південним та центральним областям України. Пролунали вибухи на Кіровоградщині та у Кривому Розі.  Удар вже підтвердив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

- Масована дронова атака на Кіровоградщину та сусідні області. Відпрацювала ППО у місті Кропивницькому та Кропивницькому районі. Попередньо - без постраждалих. Тривогу не ігноруємо, - написав Райкович.

За даними «Укренерго», внаслідок російської атаки є пошкодження на одній з підстанцій НЕК «Укренерго».

- У місті Кривий Ріг знеструмлені побутові та  промислові споживачі. Фахівці «Укренерго» та ДСНС оглядають обладнання.  Аварійно-відновлювальні роботи почнуться одразу після закінчення огляду, - зазначили в НАК.

За даними пабліків Кривого Рогу, в місті зникло не тільки світло, але й вода.

  • В ніч на 1 лютого РФ атакувала Україну 4 БПЛА, сили ППО збили 2. Були зафіксовані влучання в Харкові та області. Постраждали 4 людини. 
  • У ніч на 31 січня РФ вдарила по Україні 20 ударними БПЛА типу Shahed-136/131. Ворог бив з  Приморсько-Ахтарська, Курська та Чауди. Країна-окупант також вдарила трьома балістичними ракетами «Іскандер-М» з Криму та Воронезької області. 

 

Источник материала
Поделиться сюжетом