Ворог вдарив по підстанції у Кривому Розі: частина міста без світла
Ворог вдарив по підстанції у Кривому Розі: частина міста без світла

Ворог вдарив по підстанції у Кривому Розі: частина міста без світла

Окупанти атакували уночі кількома хвилями. Під ударом, зокрема, опинилася Дніпропетровська область.

Після атаки "Шахедами" є знеструмлення

У ніч на 2 лютого ворог здійснив новий масований дроновий удар "Шахедами". Під атакою опинилися південні та центральні регіони.

На жаль, без наслідків не минулося. Так, є пошкодження на одній з підстанцій НЕК "Укренерго" – у місті Кривий Ріг знеструмлені побутові та промислові споживачі.

У компанії додали, що фахівці разом з рятувальниками вже оглядають обладнання. Аварійно-відновлювальні роботи почнуться одразу після закінчення огляду.

Нічна масована атака БпЛА: що відомо

  • У ніч проти 2 лютого окупанти масовано атакували Україну дронами-камікадзе типу "Шахед". У Повітряних силах повідомили про загрозу близько о 19:40 для південних областей, але згодом тривогу скасували. Однак вже о 22:30 тривога знову почала ширитися країною через нову загрозу атаки безпілотниками.
  • Згідно з повідомленнями, "Шахеди" загрожували Миколаївській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській та Донецькій областям.
  • Під масованим ударом опинилася Кіровоградська область. Як повідомив голова ОВА Андрій Райкович, у Кропивницькому та Кропивницькому районі працювала ППО. За попередніми даними, унаслідок нічної атаки ніхто не постраждав.
Источник материала
Поделиться сюжетом