Зеленський прибув у Кропивницький: якою була мета поїздки президента
Зеленський прибув у Кропивницький: якою була мета поїздки президента

Зеленський прибув у Кропивницький: якою була мета поїздки президента

Зеленський зазначив, що там він провів нараду щодо стану справ у Кіровоградській області. Він також заслухав доповіді очільників регіону та військових.

Зеленський приїхав у Кіровоградську область

Глава держави наголосив, що Кіровоградщина – один із тих регіонів, який активно допомагає країні вистояти як економічно, так і безпеково. Зокрема, область відновлює потенціал своїх підприємств.

Обговорили питання допомоги внутрішньо переміщеним особам, майже 90 тисяч яких залишилися жити на Кіровоградщині. Важливе збереження та створення робочих місць,
– розповів Зеленський.

Зеленський прибув у Кропивницький / Відео з телеграм-каналу Володимира Зеленського

Президент також зазначив, що окремо він поспілкувався з місцевою владою та військовими щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури, а також посилення протиповітряної оборони області. За словами Зеленського, важливим є нарощування систем радіоелектронної боротьби.

Також під час свого візиту Зеленський відвідав один із медзакладів Кропивницького, де проходять лікування наші захисники. Глава держави поспілкувався з воїнами та вручив їм нагороди.

Президент подякував нашим захисникам за службу, назвавши їх героями. Зеленський наголосив, що Україна пишається нашими військовими.

Президент відвідав наших захисників у медзакладі / Відео з телеграм-каналу Володимира Зеленського

Зеленський побував "на нулі" у Роботиному

  • Володимир Зеленський 4 лютого приїхав на "нульові" позиції у Роботиному Запорізької області. Там глава держави нагородив наших захисників та поспілкувався з ними.
  • Під час свого візиту у Запорізьку область Зеленський також представив новопризначеного голову Запорізької ОВА Івана Федорова. Раніше Федоров був міським головою тимчасово окупованого Мелітополя.
  • Далі глава держави прибув із робочим візитом у Дніпропетровську область. Зокрема, у своєму вечірньому зверненні він зазначив, що перебуває у Кривому Розі.
  • Уже 5 лютого президент приїхав у Дніпро. Там він відвідав інноваційний ліцей "Синергія", де поспілкувався з вчителями та учнями навчального закладу.
Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины Новости политики Президент Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом