"Альтернативи не існує": військові на фронті отримають нову партію техніки від Порошенка
"Альтернативи не існує": військові на фронті отримають нову партію техніки від Порошенка

"Альтернативи не існує": військові на фронті отримають нову партію техніки від Порошенка

Українські військові на фронті отримають нову велику партію військової техніки, автомобілів та різноманітних засобів, на 28 млн грн. Їх особисто доставить на фронт Петро Порошенко.

Про це повідомляє пресслужба "Європейської солідарності".

"Сьогодні ми повертаємося до нашої щоденної роботи. Ми щотижнево їздимо на фронт, середній обсяг наших постачань складає 10 – 15 млн, але з урахуванням того, що ми були в Брюсселі і Лондоні,  накопичилось набагато більше", – говорить Порошенко.

"Що тут є? Тут є Мавіки, навушники активні, які йдуть для артилеристів. Тут є 100 тисяч грілок, які будуть гріти руки, ноги наших військовослужбовців. Тут є п’ять прально-душових комплексів, це вже такий фірмовий подарунок нашої команди, і альтернативи нам не існує. Здавалося, дуже простий проєкт, Але зараз найбільше дякують за дрони і за лазні", – зазначає Порошенко.

Постійний дефіцит на передовій – гума для автівок.

"Це шини для Хаммерів, їх 120 штук. Не можу зрозуміти, чому сьогодні армія не забезпечена цими шинами. Але виконуємо завдання наших воїнів. Це – уралівські колеса, ми працюємо 24 на 7 і вже завтра вирушаємо на фронт, там на це дуже чекають", – говорить Порошенко.

У фронтові бригади везуть і партію вантажівок. "Це "малюк", але не Голова Служби безпеки, а Foden", – жартує Порошенко.

Цей автовелетень, якого волонтери лагідно назвали "малюком", за півтори хвилини може завантажити-розвантажити контейнер з артилерійськими боєприпасами.

"Пройде будь-де, дуже потужний, може лебідкою витягати 100-тонний вантаж", – показує Порошенко.

"Цей тентований DAF йде в одну з бригад сухопутних військ. Контракт на ще 50 DAFів я підписав у Манчестері, і ми зараз будемо ці 50 машин доводити до ладу", – повідомив п’ятий президент.

У війська також передають пересувні авторемонтні майстерні. "Це теж наші розробки, пересувна авторемонтна майстерня на лінії фронту доводить до ладу 70% техніки, вона облаштована всім інструментом", – показує Порошенко переобладнані машини.

Источник материала
Поделиться сюжетом