Вінфрі, Бекхем, Сайрус та інші: британський Vogue вперше зняв для обкладинки 40 ікон моди
Вінфрі, Бекхем, Сайрус та інші: британський Vogue вперше зняв для обкладинки 40 ікон моди

Вінфрі, Бекхем, Сайрус та інші: британський Vogue вперше зняв для обкладинки 40 ікон моди

Британський Vogue присвятив номер жінкам, які стали модними іконами. Вперше для обкладинки позували відразу 40 знаменитостей, серед яких моделі, акторки, музиканти, магнати, легенди спорту та зірки ЗМІ: Сімон Ешлі, Вікторія Бекхем, Сельма Блер, Наомі Кемпбелл, Джуді Комер, Майлі Сайрус, Сінді Кроуфорд, Кара Делевін, Джейн Фонда, Кайя Гербер, Сальма Гайєк, Лінда Євангеліста, Дуа Ліпа, Кейт Мосс, Аня Тейлор-Джой, Серена Вільямс, Опра Вінфрі та інші. Це останній номер глянцю, створений під керівництвом Едварда Еннінфула.

За словами Еннінфула, цей випуск він хотів присвятити жінкам. Оскільки протягом шести з половиною років кожна з цих знаменитостей з'являлася на обкладинці журналу, він вирішив зібрати їх разом.

- Я розіслав запити. Десятки, багатьом жінкам, які з'являлися на обкладинці Vogue з моменту виходу мого першого номера в туманному минулому 2017 року. Фотограф Стівен Майзель прийшов на допомогу. Було призначено дату. Я затамував подих на кілька тижнів. Чи зможуть 40 найзатребуваніших і благословенніших жінок на землі зібратися в одній студії в Нью-Йорку в один день у грудні, щоб зробити один знімок разом. Попередження під [обкладинкою] спойлером: вони приїхали. З Лондона, Нью-Йорка, Парижа, Мілана, Лос-Анджелеса та інших міст вони з'явилися як уві сні, - написав Еннінфул.

Над зйомкою працювали близько 40 фахівців із зачісок та макіяжу, а команда стилістів протягом тривалого часу співпрацювала з персональними стилістами зірок, щоб створити для фотосесії єдиний модний образ.

- Це було справді грандіозно. Одночасно підготувати 40 найбільш зайнятих жінок світу для об'єктиву Стівена Мейзела - це не просто подвиг, а зі знімальною групою внизу, готовою взяти інтерв'ю у кожної з них, це був найбільший знімальний майданчик за мою кар'єру. Всі були в чудовому настрої, і було смішно спостерігати за тим, як навіть у світових зірок щелепи падають на підлогу під час таких небувалих зібрань. "Щоб отримати одну з цих жінок на обкладинку, потрібні місяці", - свиснула Майлі [Сайрус] у своїй безпристрасній манері. - "А щоб отримати 40? Це нечувано", - процитував артистку Едвард Еннінфул.

Фото: instagram.com/britishvogue/Steven Meisel

Теги по теме
Женщины
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны