Простіше, ніж возитися з тістом: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт "ледачого" пирога з лавашем
Простіше, ніж возитися з тістом: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт "ледачого" пирога з лавашем

Простіше, ніж возитися з тістом: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт "ледачого" пирога з лавашем

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ліниву закуску і водночас насичену та смачну страву з лавашем. Литвинова також зауважила, завдяки паприці та прованським травам пиріг буде ще більш пікантним.

Інгредієнти:

  • 3 листа лаваша
  • 750 г фаршу індички
  • 50 г кінзи
  • 100 г зеленого лука
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 1 ч. л. чорного перцю
  • 1 год. л. перець
  • 1 год. л. рік
  • 1 ч. л. сухих прованських трав
  • 300 г сметани
  • 3 яйця
  • 200 г моцарелли

Інструкції:

Крок 1: Підготовка інгредієнтів

Дрібно наріжте кінзу та зелену цибулю. Терту моцареллу на великій тертці.

Крок 2: Приготування начинки

У великій мисці змішайте фарш індички з кінзою, зеленою цибулею, сушеним часником, чорним перцем, паприкою, сіллю та сухими прованськими травами, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Крок 3: Приготування заливки

В окремій мисці змішайте сметану з яйцями та сіллю до отримання однорідної заливки.

Крок 4: Формування рулетів

"Мастер Шеф" Литвинова радить, нанесіть тонкий шар м'ясного фаршу на кожен аркуш лаваша.

Поверніть кожен лаваш у рулет.

Розріжте кожен рулет на однакові шматочки висотою форми для випічки.

Крок 5: Випікання

Викладіть шматочки рулетів вертикально у форму для випічки, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова. Далі залийте заливкою зі сметани та яєць.

Випікайте в розігрітій духовці до 180 градусів Цельсія протягом 30 хвилин. Після цього посипте верх кожного шматочка натертою моцарелою.

Поверніть форму в духовку і готуйте ще 10-15 хвилин, поки|доки| сир не розтопиться і не зарум'яниться.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader