Гендиректор найбільшого банку Нігерії розбився в авіакатастрофі у США
Гендиректор найбільшого банку Нігерії розбився в авіакатастрофі у США

Гендиректор найбільшого банку Нігерії розбився в авіакатастрофі у США

Нігерійський бізнесмен та співзасновник найбільшого банку Нігерії “Access Bank” Герберт Вігве загинув у результаті авіакатастрофи у Сполучених Штатах. Він перебував на борту вертольота, який розбився в Каліфорнії цього тижня.

За повідомленням Федерального управління цивільної авіації, гелікоптер Eurocopter EC 130 впав неподалік від Лас-Вегаса у п’ятницю ввечері з шістьма пасажирами на борту. Обидва відомства, разом із Національною радою з безпеки дорожнього руху, вже розпочали розслідування цієї авіакатастрофи.

За даними місцевої поліції, внаслідок аварії ніхто не вижив. Кілька джерел масової інформації, зокрема CBS, Bloomberg і Semafore, повідомили, що серед пасажирів був Герберт Вігве та його сім’я. Також в аварії загинув колишній президент Нігерійської фондової біржі Абімбола Огунбанджоа.

Згідно з повідомленнями від Semafore, Вігве летів у Лас-Вегас на Супербоул, фінальний матч чемпіонату США з американського футболу. Матч запланований на вечір 11 лютого, де зійдуться Канзас-Сіті Чіфс та Сан-Франциско Фотінайнерс.

“Access Bank” став найбільшим банком в Нігерії з 2018 року, коли він придбав свого конкурента “Diamond Bank”. За останні роки банк активно розширював свою діяльність як в Африці, так і за її межами. Компанію було засновано у 1989 році.

Теги по теме
США Банк авиакатастрофа
Источник материала
Поделиться сюжетом