Вбивство баскетболіста Єрмакова в Німеччині: у нападі підозрюють підлітків
Вбивство баскетболіста Єрмакова в Німеччині: у нападі підозрюють підлітків

Вбивство баскетболіста Єрмакова в Німеччині: у нападі підозрюють підлітків

У Німеччині на ґрунті ксенофобії було вбито 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова. Йому завдали смертельного ножового поранення на вокзалі в Обергаузені.

Також ножового поранення завдали другу Єрмакова та товаришу по команді Артему Козаченку.

МЗС України з посиланням на місцеву поліцію повідомило, що . МЗС взяло на особливий контроль розслідування вбивства 17-річного юнака.

Зараз дивляться

За даними німецького видання t-online, це двоє підлітків із Гельзенкірхена та Херне віком 14 та 15 років.

Нові подробиці вбивства Єрмакова

Поліція підтвердила смерть 17-річного Єрмакова, який дістав смертельне ножове поранення на центральному вокзалі Оберхаузена після “перепалки”.

Речник поліції Ессена заявив, що передумови інциденту досі залишаються незрозумілими. Також невідомий мотив. Розслідування обставин трагедії триває.

У вбивстві за підозрою у вбивстві українця заарештували двох хлопців 14 та 15 років. Видання пише, що пізніше 14-річного підлітка звільнили з-під варти, оскільки підозра проти нього не підтвердилася.

За даними поліції, разом із Єрмаковим і Козаченком були 14-річний сирійський хлопчик з Гельзенкірхена і 13-річна німецька дівчинка з ліванським корінням із Оберхаузена. Зазначається, що двоє дітей також отримали серйозні поранення.

Команда ART Giants з Дюссельдорфа, гравцями якої був Єрмаков, написала у Facebook, що 17-річний українець був невід’ємною частиною команди NBBL у Бундеслізі U19 і навіть час від часу тренувався з професіоналами.

— Ми сумуємо і прощаємося з нашим молодим гравцем Володимиром Єрмаковим, який став жертвою акту насильства в суботу ввечері і пішов з життя.

Напередодні Федерація баскетболу Києва повідомила, що. В результаті інциденту було вбито 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова.

Фото:

Теги по теме
Германия Убийство Баскетбол
Источник материала
Поделиться сюжетом