20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Букмекери оновили котирування на матч Ліги Європи "Шахтар" — "Марсель"
Букмекери оновили котирування на матч Ліги Європи "Шахтар" — "Марсель"

Букмекери оновили котирування на матч Ліги Європи "Шахтар" — "Марсель"

Гірники не є фаворитом у цьому протистоянні

Аналітики букмекерських контор оновили ставки на перший матч раунду стику (1/16 фіналу) Ліги Європи, в якому донецький "Шахтар" прийме французький "Марсель".

Контори вважають лідером протистояння французький клуб. І навіть у першому матчі, який номінально пройде на полі "Шахтаря", перевага надається "Марселю", повідомляє спеціалізований букмекерський портал BetExplorer.

Портал зібрав дані 17 провідних контор світу, згідно з якими середня ставка на перемогу "гірників" у першому матчі складає 3,20 до 1. На нічию можна поставити з розрахунку 3,49 до 1, а на перемогу гостей – 2,22 до 1. У відсотковому співвідношенні це становить приблизно 30-27-43 на користь "Марселя".

"Шахтар" перейшов до другої за значимістю Ліги Європи з Ліги чемпіонів, де на груповій стадії змагань посів 3-е місце. Команда набрала 9 очок і поступилася "Барселоні" та "Порту" (по 12), але випередила "Антверпен" (3).

Матчі стикового раунду Ліги Європи УЄФА відбудуться у четвер, 15 лютого. Гра "Шахтар" — "Марсель" пройде на "Фолькспаркштадіон" у Гамбурзі (Німеччина) і розпочнеться о 19.45 за київським часом.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу
Теги по теме
футбол Лига Европы
Источник материала
Поделиться сюжетом