Це вже не "операція" проти України, – у Путіна прогнозують тривалу війну
Це вже не "операція" проти України, – у Путіна прогнозують тривалу війну

Це вже не "операція" проти України, – у Путіна прогнозують тривалу війну

За словами Пєскова, так звана "СВО" закінчиться лише тоді, коли усі її цілі "будуть виконані". Про це він заявив російським пропагандистам 14 лютого у Москві.

Це вже не лише "операція" проти України

Кремлівський прихвостень вкотре повторив російську байку про "цілі СВО". За його словами, так звана "операція", яку було розпочато проти нашої держави у 2022 році, нібито може тривати довше, ніж планувалося. Однак головні завдання буцімто будуть виконані.

Спеціальна воєнна операція буде продовжена до того моменту, поки всі поставлені завдання будуть досягнуті,
– заявив Пєсков.

Він також зазначив, що "втручання Заходу у конфлікт" може затягнути цей процес, але не змінити його хід.

Як зазначив кремлівський посадовець, першочергово "СВО" було розгорнуто проти України. Втім, з часом вона начебто прийняла форму війни насамперед проти "колективного Заходу".

Це війна, коли країни колективного Заходу на главі з США напряму стосуються конфлікту. Так, це може призвести до того, що "операція" буде тривати трохи довше, але змінити хід речей не може,
– додав Пєсков.

Зокрема, у Кремлі вперше відреагували на атакупо "Цезарю Кунікову". За словами Пєскова, Кремль не коментує повідомлення про атаку на російський корабель у Чорному морі. Він пояснив, що причина в тому, що це пов'язано з перебігом спецоперації.

У Байдена заявили про "серйозну загрозу нацбезпеці": основне

  • У середу, 14 лютого, очільник комітету з розвідки Палати представників Майк Тернер повідомив інформацію про "серйозну загрозу національній безпеці". За інформацією джерел CNN, ця "небезпека" пов'язана із Росією.
  • Одне з джерел видання, яке бачило розвіддані, зазначило, що "насправді йдеться про дестабілізуючий російський потенціал, який викликає велике занепокоєння, про який нам нещодавно стало відомо".
  • Тернер закликав президента Джо Байдена розсекретити "всю інформацію, що стосується цієї загрози".
  • Радник з питань національної безпеки Джейк Салліван заявив, що він особисто зв'язався з провідними законодавцями з комітетів з питань національної безпеки. Це нібито відбулося ще до того, як Тернер публічно попередив про "серйозну загрозу національній безпеці".
  • Він також уточнив, що брифінг із ключовими законодавцями призначено на 15 лютого.
Теги по теме
Россия США Дмитрий Песков
Источник материала
Поделиться сюжетом