12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Втік з місця ДТП: в Тернополі розшукують водія, який збив візочок з дитиною
Втік з місця ДТП: в Тернополі розшукують водія, який збив візочок з дитиною

Втік з місця ДТП: в Тернополі розшукують водія, який збив візочок з дитиною

Правоохоронці опрацьовують камери відеоспостережень і з'ясовують особу водія-втікача та його місцезнаходження

На пішохідному переході в Тернополі водій збив візочок з дворічною дитиною і втік з місця подій. За кілька хвилин поліцейські знайшли автомобіль, який здійснив наїзд, проте водія досі шукають.

Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Аварія трапилися на вулиці Злуки близько 19:00 13 лютого.

Батьки разом з дитиною переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. В цем момент на них раптово наїхав невідомий автомобіль та збив візок-велосипед з дворічною дитиною. Водій не зупинився і втік з місця аварії. Очевидці інциденту викликали швидку допомогу та поліцію. Медики доправили дитину до дитячої лікарні. В неї діагностували легкі травми.

За декілька хвилин правоохоронці, які виїхали на місце події, знайшли автомобіль. Це Hyundai i30. Водій залишив машину в сусідньому дворі та втік. Наразі поліцейські опрацьовують камери відеоспостереження.

"Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, встановила марку автомобіля. Це — "Hyundai i30". Її оперативники знайшли в дворі одного із будинків. Наразі поліцейські опрацьовують камери відеоспостережень і з'ясовують особу водія-втікача та його місцеперебування", – йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції в Тернопільській області.

Правоохоронці внесли факт ДТП до ЄРДР відповідно до ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до травмування людини).

Також працівники Нацполіції звертаються до усіх, хто бачив дану автопригоду і може впізнати особу водія. Якщо є інформація, тоді телефонувати на лінію "102". Свідкам анонімність гарантується.

Теги по теме
ДТП Нацполиция Тернополь
Источник материала
Поделиться сюжетом