Глава Пентагону повернувся до роботи після лікування
Глава Пентагону повернувся до роботи після лікування

Глава Пентагону повернувся до роботи після лікування

Міністр оборони США Ллойд Остін повернувся до повноцінного виконання обов’язків після чергової госпіталізації і нетривалого періоду реабілітації.

Про це повідомили в четвер у американському оборонному відомстві, передає Укрінформ.

«Міністр оборони Ллойд Остін сьогодні повернувся до роботи в Пентагоні»,- зауважили в міністерстві.

Зазначається, що впродовж останніх днів Остін працював з дому, після того як 13 лютого його виписали з Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня після того, як відчув сильний біль. За тиждень до цього він пройшов планову медичну процедуру в Національному військово-медичному шпиталі. Пізніше Пентагон повідомив, що очільник відомства проходить лікування від раку передміхурової залози, який був виявлений на ранній стадії.

Глава міноборони США виконував обов’язки з лікарні, а потім з дому. Наприкінці січня він повернувся до роботи в Пентагоні, однак згодом зізнався, що продовжує відчувати біль.

Остін був повторно госпіталізований 11 лютого «зі скаргами на дискомфорт і занепокоєння через проблеми з сечовим міхуром». 12 лютого проблема була усунена за допомогою нехірургічних процедур.

У середу, 14 лютого, глава Пентагону взяв участь у засіданні Контактної групи з питань оборони України в онлайн-форматі.

Теги по теме
США Пентагон
Источник материала
loader
loader