Святослав Вакарчук відвідав захисників на фронті: зворушливі фото
Святослав Вакарчук відвідав захисників на фронті: зворушливі фото

Святослав Вакарчук відвідав захисників на фронті: зворушливі фото

Зокрема, артист відвідав 80 десантно-штурмову бригаду зі Львова та 24 механізовану бригаду імені короля Данила з області.

Вакарчук відвідав українських військових

У своєму інстаграмі Святослав зробив зворушливий допис про захисників. Приїзд до земляків викликав у нього найтепліші емоції. Музикант написав, що йому приємно чути галицький діалект та пити каву з військовими.

Коли чуєш знайому галицьку вимову, коли тебе пригощають саме кавою (чомусь тут ніколи не хочеться чаю), коли кажуть "передавайте привіт Львову", а ти прямо тут, на фронті, повертаєшся думками у дитинство, значить ти приїхав до земляків,
– написав він.

Святослав також висловив вдячність військовим, які боронять нашу країну від російських загарбників.

"Дякую, що ви є, хлопці та дівчата!" – висловився Вакарчук.

Загалом артист часто виступає перед захисниками на фронті. Так, нещодавно Вакарчук приїхав до Куп'янська, де заспівав для поліціянтів міста.

Хто ще з зірок їздив на фронт до військових

  • З початку повномасштабного вторгнення їздить на фронт з виступати "Культурний десант". Його організували співаки Коля Сєрга та Олександр Чемеров. Музиканти їздять на лінію фронту, а також по деокупованих населених пунктах. Іноді до них долучаються інші українські артисти та гумористи.
  • Минулого року вперше за час війни приїхала на Донеччину співачка Надя Дорофєєва. Вона привезла другу партію дронів для ЗСУ. Виконавиця закликала своїх шанувальників не забувати допомагати захисникам.
  • Також дають концерти військовим гурти БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, "Антитіла", співачка Христина Соловій та письменник Сергій Жадан, виконавиця Анна Добриднєва, Ірина Федишин, Злата Огнєвич та інші.
Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны